Çok zorladın yüreğimi,beynimi.. Ve çok zorlandın, kıskandın,sustun,hırslandın... Varolan tek gerçek anlaşamadığımız dı, Ve kalbimizdeki sevgiyi koyacak biryer bulamayışımızdı bizi üzen, Kalbini ellerime vermeye değmezmi dedin, yoksa güvenmi duymadın bilmem ama, Ben onu sana çoktan teslim etmiştim. Sen onu koyacak bir yer bulamadın, Yaşatamadın, ellerinde durdu kalbim. Can veremedin ona, sevgimide yok ettin. Güzel sözler, değerdi istediğim, vermeliydin.. Kıskançlıklar, bir iki kırıcı kelimeye beni terketmemeliydin, Sana canım, hayatım dedim, öfkeni yenip beni seçmeliydin. Kimse zorlamadı sana aşkım derken beni, İçimden geldiği gibiydim, hep arkasında birşeyler arayıp kendi kendini gerdin, Bense hep senin yüreğindeydim, biliyordum sevdiğini, Ne zaman silip atacak bu şüphelerini der beklerdim. Yapamadın, onuda yapamadın,bu kadar severken en buyük darbeyi senden aldım. Beni hiç sevmeyen biri olsan, eyvallah derdim. Sen, severken beni böyle bir kenara attın. Gözlerime bakıp sevmiyorum diye haykırdın, Sevmiyormusun dedim, Sevmiyorum, bitti dedin. Severken... Söyleyecek bir kelime, geriye dönmeye bir yol bırakmadın, unutmak için bir sebebim var artık, kafamı kaldırıp bakmalıyım belkide etrafıma. Söylecek bir kelime, geriye dönemeye biryol, KIRDIYSAM, yinede, Özür dilerim demeye yüz bırakmadın... |