Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım)

2 posters

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Empty web page makerle site yayınlama (resimli anlatım)

Mesaj tarafından streetboy Cuma Şub. 29, 2008 8:26 pm

oncelıkle sunu soleyeyım alıntıdır::

merhaba arkadaşlar bir çok arkadaş web page makerle sitelerini nasıl yayınlacakları hakında sık sık soru soruyorlar.bunun için bildiğim kadarıyla yardımcı olmak istedim.resimleri resimupload'a yükledim.üstüne tıklayınca büyük boy olarak görebilirsiniz.

adım 1:
yaptığımız tasarıyı file sekmesinden "export to html" den bilgisayarımıza kaydediyoruz.(html ve images dosyları)
web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 56422537oe9

adım 2:
tasarımızı kaydettikten sonra hepsini seçili hale getirip "kopyala" diyoruz.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 43973931ql8

adım 3:
ftp adresimize giriyoruz.resimde açıklamasını ayrıntılı olarak yaptım.önemli bir hususta yeni bir host almışsak(özellikle ücretsiz host) hostun içinde index.html veya default.asp dosyaları bulunur.biz yükleme işlemine başlamadan önce bu dosyaları siliyoruz.çünkü anasayfa olarak bizim tasarımızı kullanmak için.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 88078014ci8

adım 4:
daha önce kopla dediğimiz dosyalarımızı boş sayfa üzerine sağ tuşla yapıştır diyoruz ve yüklenene kadar bekliyoruz.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 41494056aa8

ve sayfalarımız yüklenmeye başlıyor.
Not:çok büyük boyutlu dosyalarınızı parça parça kopyala/yapıştır yöntemiyle yükleyiniz.bazen ftp'de bağlantı kopmaları yaşanabiliyor.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 10526966my2

adım 5:
ve son adımda dosyalarımız yüklenmiş durumda.artık adresimize girebiliriz.

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) 54484397zj3

Not:arkadaşlar anlatım tamamiyle bana aittir.sorunlarınızı her zaman elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.sitenizi ister html ister asp isterse de php hostlar olsun hepsinde de kolayca yayınlayabilirsiniz.

KOLAY GELSİN...!!!
streetboy
streetboy
System Root
System Root

Humor : RAPPİSTER
Güç :
web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Right_bar_bleue

Aktiflik :
web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Right_bar_bleue

Ruh Hali : web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Sinsi
Takımı : web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Bjkyl5

web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Empty Geri: web page makerle site yayınlama (resimli anlatım)

Mesaj tarafından TheGame Cuma Şub. 29, 2008 8:56 pm

eyw kardeşim süper bi paylasım yapmısın
TheGame
TheGame
System Root
System Root

Erkek
Humor : Rapper & Basketbolcu & Talebe
Güç :

Aktiflik :
web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Left_bar_bleue99 / 10099 / 100web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Right_bar_bleue

Ruh Hali : web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Agresif
Takımı : web page makerle site yayınlama (resimli anlatım) Bjkyl5

https://genclik.4umer.com

- Similar topics