Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:(

2 posters

Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Empty Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:(

Mesaj tarafından TheGame Perş. Şub. 14, 2008 10:49 am

ben sana aşk dedim!

aşk’ı hakettiğin için…

sonunda beni terkettiğin için!

Bu yangın içimi için için yerken,ben sana aşk dedim..Sen bana git!!!Ben sana vur dedim kalbimi,Sen bana dur!!!

Şimdi hadi git…Durma olur mu?Ben sana dur diyemedim bak..

Kayıp giderken bir yıldız gibi tutamayacağımı nerden bilirdim?Bu kadar soğuk bir vedayı sadece donarak izleyebildim..

Sessizdim..Ne diyebilirdim?Gitme desem dinler miydin?Dur desem yanımda,biraz daha kal desem başucumda?Benimle biraz daha Yanar mıydın?

Sahi sen beni sensiz nasıl bıraktın?

Öyle anlamsız bakıyorum şimdi etrafıma,hiç birşeyde gözüm yok artık!Gönlüm de yok…

Bulutlara söyler misin sevgilim seni bana getirsinler..Dudaklarımda buluşalım bu gece…Hiç sarılmadıgın gibi sarıl..Ak dudaklarıma gizlice..

Söz,söylemem geldiğini kimselere..Her gece yağ olurmu gözlerime!!!

Ama istersen biraz daha dur düşün beni hiç bırakıp gitme!!!

Git!!!
Bir duygunun esiri aklım, sadece delicesine yaşamak var seni seninle. Özgürlüğün pençesinde kıvranırken düşüncelerim hep sen varsın düşüncelerimde. Sen, gözlerimdeki hayal, bakışlarımdaki tutarsızlık, sen gecem, sen gündüzüm gibisin. Bir yolun başındaki kararsızlığımsın. Başlamak istediğim ama bir o kadar korktuğum bir yol. Seni istiyorum geceler boyu karşımda, korkmadan dokunmak sana. İçimdeki yangınların ötesinde sarılmak hiç bırakmamacasına.

GİT... No No

Not: Alıntıdır!.

Nie Beni Bu Hallere DÜşürdün yaa??pale pale Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad
TheGame
TheGame
System Root
System Root

Erkek
Humor : Rapper & Basketbolcu & Talebe
Güç :
Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Right_bar_bleue

Aktiflik :
Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Right_bar_bleue

Ruh Hali : Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Agresif
Takımı : Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Bjkyl5

https://genclik.4umer.com

Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Empty Geri: Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:(

Mesaj tarafından streetboy Paz Mart 09, 2008 12:02 pm

her zaman ısyan ederız sonunda ısyanın ta kendısını goruruz o zamn kotu oluruz....
streetboy
streetboy
System Root
System Root

Humor : RAPPİSTER
Güç :
Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Right_bar_bleue

Aktiflik :

Ruh Hali : Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Sinsi

Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Empty Geri: Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:(

Mesaj tarafından TheGame Paz Mart 09, 2008 2:22 pm

offf offf beaa Sad
TheGame
TheGame
System Root
System Root

Erkek
Humor : Rapper & Basketbolcu & Talebe
Güç :

Aktiflik :
Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Right_bar_bleue

Ruh Hali : Git... Yok Yok Gitme!!...:(:(:( Agresif

https://genclik.4umer.com