TheGame
3 posters
:: Shark Boyz :: Söyleyenler
1 sayfadaki 1 sayfası
TheGame
qrup kurma fikrini ortaya atan alimdir 16 yasında olup Ataturk Anadolu Lisesinde dersLerle boqusmaktadır. Bu sanatcı kişiliqi daha cocukken anlasılmıstı zaten.Annesinin rivayetine göre daha karnındayken baqırsaqı mikrofon olarak kullanıp hayata diss atmasıdır.Buda TheGame 'in daha doqmadan ileri qörüslüqünün bariz kanıtır.Rap'e 11 yasında bulasan TheGame ilk kayıtını 15 yasında yapmıstır.Kazandıqı okul ile yeni arkadaslar kazanan bu zaat-ı muhterem StreetBoY ve Djinntonicle birleşip Shark BoY'z qrubunu kurmuslardır.Kendisine qöre yazdıklarının kafiye uydurma cabası olmayıp, basından gecen olayları yazdıqını dile getirmiştir.Yazdıqı sözlere bakılırsa qüzel bi uyak içerisinde olduqunu göre bu cocuqun yasamadıqı sey kalmamıstır heralde...Dediqi qibi ilhamını kalbinden alıor Acabaa kim war???
Geri: TheGame
aaa the game henüz yaşamadığın bir sürü şey var daha başındasın yok yok hakkaten bir sürü şey yaşadın yaa...dayanıklı çocuk böyle devam et....
_Burcu_- Kraliçe
-
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
lutfen buycu abla lutfyn bu aralar aceleye ıhtıyacımı var bıraz sert cık su burağa ya bıraz acı cektır (tabı bu ısın saka tarafı yanlıs anlamayın)
streetboy- System Root
Humor : RAPPİSTER
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
valla kusura bakma bu sıralar rolleri değiştirdik ben bu sıralar kimseye hiçbir şey yapmıyorum....
_Burcu_- Kraliçe
-
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
abı yazık kıza nıe kotu dawranıyorsun (abı yanlıs anlama ben senın hep yanındayım maksat burda senı kotuluyormus gıbı yapmak:D)
streetboy- System Root
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
çok açıksın ibo.... sağol ya bana destek oldun eyw
_Burcu_- Kraliçe
-
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
bişey olduğu yok canım ya....
_Burcu_- Kraliçe
-
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
ne oldugunu bende anlamadım konu grup adına acıldı bız ne konusuyoz bır anda kaybettım kendımı abı yenı bı bolum acalım copcatanlık dıe:D
streetboy- System Root
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
:: Shark Boyz :: Söyleyenler
1 sayfadaki 1 sayfası