ÖKÜZLER VE KUŞLAR
2 posters
:: Eğlence :: Fıkra-Anı-BirŞey
1 sayfadaki 1 sayfası
ÖKÜZLER VE KUŞLAR
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.
Profesör kaşlarını çatarak:
' Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz ! '
Öğrenci:
' O zaman ben uçtum...'
Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavı başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.
Profesör öğrenciye:
' Sana son bir soru soracağım ' demiş;
' Yolda yürürken iki çuval bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? '
Öğrenci:
' Para olan çuvalı seçerdim...'
Profesör:
' Ben akıl olan çuvalı seçerdim...'
Öğrenci:
' Normal ! İnsan kendisinde ne eksikse onu seçer...'
Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin sınav kağıdında not yerine ' Öküz ' yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış :
' Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.' demiş.
Profesör kaşlarını çatarak:
' Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz ! '
Öğrenci:
' O zaman ben uçtum...'
Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavı başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.
Profesör öğrenciye:
' Sana son bir soru soracağım ' demiş;
' Yolda yürürken iki çuval bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? '
Öğrenci:
' Para olan çuvalı seçerdim...'
Profesör:
' Ben akıl olan çuvalı seçerdim...'
Öğrenci:
' Normal ! İnsan kendisinde ne eksikse onu seçer...'
Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin sınav kağıdında not yerine ' Öküz ' yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış :
' Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.' demiş.
judocu kezo- Co Admin
-
Güç :
Aktiflik :
Ruh Hali :
Takımı :
Geri: ÖKÜZLER VE KUŞLAR
sende saol
judocu kezo- Co Admin
-
Güç :
Aktiflik :